DSC05711.JPG

Bli en av oss

 

Vill du bli gåvogivare?

Hjälp oss nå ut med evangeliet

Min uppgift som ledare för OAC innebär att jag bland annat kommer åka ut till bibelskolor och kyrkor för att uppmuntra och hjälpa kristna att komma ut och berätta om Jesus. Jag kommer också vara ute och evangelisera genom gatuevangelisation på bland annat festivaler och marknader för att där på ett kreativt sätt nå ut med evangeliet. Likaså kommer jag träna kristna som också vill bli evangelister i OAC. Under alla dessa år som Open Air Campaigners har funnits har det varit i behov av givare, framför allt månadsgivare, men vi är även tacksamma för enskilda gåvor. Vad brinner du för? Skulle du vara villig att stötta mig i min tjänst att nå ut med evangeliet i ett land som tidigare sänt ut många missionärer till olika platser i världen?

Du kommer få några dagar att fundera över det och sen kommer jag i början av nästa månaden (augusti) höra av mig till dig och fråga om du skulle vara villig att finnas med som understödjare och bära upp visionen att Sverige ska få bli utrustat för att dela evangeliet om Jesus Kristus. 


“Ni har lärt känna herren Kristus Jesus, lev då i honom, med rot och grund i honom, allt fastare i den tro som ni har undervisats i, och låt er tacksamhet överflöda.”

Kol 2:6-7


Här är bankuppgifterna om du skulle vilja stötta mig i mitt arbete

Kontonr: 8480-6, 704 278 525-8

Bankgiro: 5479-2098

Swish: 123 447 61 31Guds frid och välsignelser önskar jag dig!