top of page
Styrelsen OAC 23.jpg

Göran Nordfeldt (ledamot), Johanna Ronestjärna (sekreterare), Morgan Olofsson (ordförande), Hartvig Kloster (vice ordförande), Magnus Ekvall (kassör).

Styrelsen

OAC Sveriges styrelse

IMG_4323_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

David Sundell

Sverigeledare

Mitt namn är David Sundell och jag jobbar för den svenska delen av organisationen Open Air Campaigners och har sedan januari 2020 lett organisationen här i Sverige. Organisationen finns även på andra håll i världen.
Jag brinner mycket för att människor ska få växa i tro och bli utrustade för evangelisation på ett kreativt sätt bland annat i församlingar och de som går på bibelskolor.

morgan.jpg

Morgan Olofsson

Ordförande OAC Sverige

Här är Morgan Olofsson. Han är 38 år gammal. Uppväxt i Småland och bor nu i Huskvarna sedan snart i tre år tillbaka. Där jobbar han som personlig assistent, och har innan dess jobbat på gruppboenden. Har inte varit kristen hela livet, men kom till tro för några år sedan. Han har allt sedan dess följt Jesus och har bland annat varit ute med mig (David) på olika evangelisationssatsningar runt omkring i Sverige. Brinner mycket för bön och att människor ska få lära känna Jesus och har även varit ute i Jönköping för att berätta om Jesus.

Hartvig 23.JPG

Hartvig Kloster

Vice Ordförande OAC Sverige, Ledare för OAC Norge

Jag är Hartvig Kloster, kommer ursprungligen från Danmark, men bor i Askim, Norge. Är 47 år, gift med världens bästa fru Kirsten och har världens härligaste tre döttrar. Jag är från början bagare, men en natt i bageriet gick det upp för mig att människor inte endast lever av bröd och jag blev evangelist . Tog valet att följa Jesus som 22-åring vilket är det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Är så otroligt tacksam för att Jesus fann mig då jag levde i synd och mörker. Jesus tog upp mig och satte mina fötter på en klippa och la en lovsång i min mun. År 2005 kände jag mig kallad att bli evangelist. Det var ett stort trosteg för mig och jag började som fulltidsevangelist i OAC Norge, men Gud har varit trofast. Att vara evangelist och kunna använda all min tid på att bygga Guds rike genom evangelisation, förkunnelse och undervisning är drömjobbet för mig.
Jag glädjer mig mycket över att ha kunnat starta OAC i Sverige och ber att många svenskar ska få höra evangeliet och bli frälsta.
Hälsar med "min prästtjänst..." Rom 15:16

Magnus Ekvall.jpg

Magnus Ekvall

Kassör OAC Sverige

Här har vi Magnus Ekvall och han är en glad 60-åring. Han flyttade i höstas från Malmö och bor nu i Jönköping och jobbar som mellanstadielärare där.
Han har tre döttrar.
Tidigare har han varit involverad i UMU och jobbat med deras arbete med King kids i Stockholm under flera år.
Han är kassör sedan 2022 och har erfarenhet av räkenskap sedan han jobbade med Kings kids.

Johanna Ronestjärna.jpg

Johanna Ronestjärna

Sekreterare/Styrelseledamot OAC Sverige

Mitt namn är Johanna. Jag är 29 år gammal och bor för tillfället i Norrköping med min
fantastiska familj, som består av mig, min bästa vän/man samt mina två barn som är 3,5 år
respektive 1 år. Just nu studerar jag till förskollärare, då jag har ett stort hjärta för barn.
2012 förvandlades mitt liv helt och hållet tack vare Jesus. Han är min stabilitet i livets med-
och motgångar. Genom det han har gjort för mig har jag fått en längtan att möta människor
med evangeliet. Organisationen OAC Sverige har en stor längtan att nå alla människor med
evangelium. Vilket gör att jag känner en stor tacksamhet att få vara en del av styrelsen för
OAC Sverige.

göran.jpg

Göran Nordfeldt

Styrelseledamot OAC Sverige

Göran Nordfeldt heter jag och jag bor i Linköping. Har varit i tjänst i mer än 20 år med att förmedla evangeliet med hjälp av pedagogiska hjälpmedel. Det som kom att öppna mina ögon för det sättet att presentera evangeliet, var när jag kom i kontakt med OAC Danmark 1994 via en kurs som dom hade. Jag blev så inspirerad och började jobba med pedagogiska hjälpmedel utifrån det. Där såg jag poängen att visualisera evangeliet på många olika sätt, vilket ligger i linje med vad OAC vill kunna erbjuda och göra! Har sedan dess följt organisationen och fick förfrågan att vara med i styrelsen för OAC Sverige för något år sedan. Det var inget svårt val att säga “ja” till den förfrågan!

goel faroun.jpg

Goel Faroun

Evangelist för OAC Sverige

Hej! Jag heter Goel.
Jag har jobbat som evangelist i Open Air Campaigners sedan november 2021. Vi som jobbar i OAC vill berätta om Jesus och utrusta människor att växa i sin tro till honom. Det är viktigt för mig att läsa Guds ord men även att vi kan praktisera det vi läser och hjälpa andra att komma närmre Jesus och se vilken glädje det är att leva med honom.

Om du vill stötta Goel som evangelist kan du märka gåvan med "Goel"
Du kan kontakta Goel på mejladress: goel.faroun@oacsverige.se

Möt våra medarbetare: Möt våra medarbetare
bottom of page