top of page

ons 02 aug.

|

Söderledskyrkan

Reach the city 2023

Häng med på sommarens evangelisationskurs!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Reach the city 2023
Reach the city 2023

Tid och plats

02 aug. 2023 11:30 – 06 aug. 2023 16:00

Söderledskyrkan, Vilbergsgatan 100, 603 57 Norrköping, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till Reach The City sommaren 2023!

Vem är du? Dessa dagar är för dig som önskar växa i och utmanas i frimodighet att berätta om Jesus. Du kommer på ett kreativt sätt vara med att dela din personliga berättelse om hur du kom till tro. Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig fem dagar med praktisk undervisning, kreativ evangelisering och härlig gemenskap. Du kommer att få lära dig genom undervisning och evangelisering i Norrköping och i Söderköping.

Anmälan Sista anmälan är den 24 juli. Begränsat antal platser med 15 deltagare under de här dagarna. Anmäld dig gärna så fort som möjligt så att du med säkerhet kan vara medmpå Reach the city.

Kostnad och logi Kostnaden för alla dagarna är 900 kr om du anmäler dig före 1 juli och 1000 kr därefter och vi kommer att utgå från Söderledskyrkan i Norrköping. Där kommer vi bland annat ha vår logi, mat och undervisning.

Talare för dagarna Gästtalare är presidenten för OAC internationellt David Proaño som kommer från Ecuador. Han och hans fru ska tillsammans med två av hans barn spendera dagarna tillsammans med oss.

Informationsvideo:

RTC 2023 - Youtube

Uppdateringar:

Mer info på Facebook

Låter det här som något som är intressant för dig? 

Skriv genast upp de här dagarna i din kalender.

Guds välsignelser 

David Sundell OAC Sverige

Dela detta evenemang

Evenemangsinfo: Events
bottom of page