top of page

ons 26 juni

|

Åhus Frikyrka

Reach the city 2024

Häng med på sommarens evangelisationskurs!

Reach the city 2024
Reach the city 2024

Tid och plats

26 juni 2024 11:30 – 30 juni 2024 15:00

Åhus Frikyrka, Möllegatan 24, 296 35 Åhus, Sverige

Om evenemanget

Välkommen till Reach The City sommaren 2024!

Vem är Reach the city för? De här dagar är för dig som vill utvecklas i frimodighet att berätta om din tro på Jesus. Du kommer på ett kreativt sätt vara med att öva och dela din personliga berättelse (vittnesbörd) om hur du kom till tro.

Vad erbjuder vi dig? Vi erbjuder dig fem dagar med praktisk undervisning, kreativ evangelisering och härlig gemenskap. Under dagarna får du lära dig att samarbeta och jobba i team med att nå människor när vi är ute. Du kommer att få lära dig genom undervisning och evangelisering i på olika platser i östra Skåne. Främst kommer vi vara i Åhus och Kristianstad.

Anmälan Sista anmälan är den 19 juni. Begränsat antal platser med 20 deltagare under de här dagarna. Anmäl dig gärna så fort som möjligt så att du med säkerhet kan vara med på Reach the city i år. Du anmäler dig genom att mejla till david.sundell@oacsverige.se. Uppge också om du behöver ha specialkost.

Kostnad och logi Kostnaden för alla dagarna är 1100 kr om du anmäler dig före 1 maj, nästa prishöjning blir den 1 juni till 1300 kr därefter kostar dagarna 1600 kr. Vi kommer att utgå från en Åhus frikyrka (som ligger på Möllegatan 24 i Åhus). Där kommer vi bland annat ha vår logi, mat och undervisning.

Talare för dagarna Gästtalare är Peter Kennelly från Storbritannien. Han kommer spendera dagarna tillsammans med oss och undervisa hur du på ett kreativt sätt kan nå ut med evangeliet ute på gatan.

Låter det här som något som är intressant för dig? Skriv genast upp de här dagarna i din kalender.

Guds välsignelser David Sundell OAC Sverige

Dela detta evenemang

bottom of page